Useimmat ihmiset unelmoivat kodista, jossa voi asua mahdollisimman pitkään itsenäisesti, tasokkaasti ja turvallisesti. Palvelutalo Rosina asunto tarjoaa omaa rauhaa eläväisessä ympäristössä, jossa on mukavia ihmisiä, sekä hoiva- ja turvapalvelut saatavilla ympäri vuorokauden.

Palvelutalon asukkaaksi haetaan Eloisan kautta.

Täyden palvelun talo

Palvelutalo Rosinan hoitohenkilökunta kannustaa ja tukee asukkaiden omatoimisuutta voimavaralähtöisesti itsemääräämisoikeutta ja yksityisyyttä kunnioittaen.
Tarjoamme asukkaillemme aktiivisen arjen järjestämällä kuntouttavaa ja virikkeellistä toimintaa yksilöllisyys huomioiden. Jokaisella asukkaalla on tukenaan omahoitaja.

Esteettömät, kodinomaiset asunnot, yhteiset oleskelu- ja seurustelutilat sekä rauhallinen sisäpiha luovat ympäristön, jossa ikäihminen viihtyy.

Rosinan keittiö tarjoaa asukkaille monipuoliset ja maittavat täysihoitoateriat.

 

Asunnot & tilat

Asunnot ovat vuokra-asuntoja, joihin asukkaat saavat tarvitsemansa hoiva-, kodinhoito- ja ruokapalvelut Eloisan puitesopimuksella. Palvelumaksu määräytyy asukkaan toimintakyvyn ja tulojen perusteella. Rosinassa on lisäksi viihtyisät yhteiset oleskelu- ja seurustelutilat, jumppasali, ja ruokasali. Asuntoihin voi hakea KELA:n asumistukea.

Turvallisuus

Rosinan puutarhamainen sisäpiha muodostaa turvallisen ulkoilu- ja virkistäytymispaikan. Turvallisuus on meille ykkösasia. Asukkaalla on hätätilanteita varten ranneke, jolla hoitaja on saatavissa nopeasti paikalle. Rosinan ulko-ovet ovat lukittuina vuorokauden ympäri. Hoitohenkilökuntaa on aina lähellä asukasta, 24h vuorokaudessa. Rosinan kaikissa tiloissa on lisäksi automaattinen sammutusjärjestelmä sekä paloilmoitinjärjestelmä.

Omavalvontasuunnitelmat

Tutustu omavalvontasuunnitelmaan klikkaamalla alla olevaa:

Rosina omavalvontasuunnitelma 2024