Miksi Iltakoti?

Iltakodin hoiva- ja palvelukodit tarjoavat esteetöntä, turvallista ja viihtyisää tehostettua palveluasumista ikäihmisille.

Iltakodilla jokaista ihmistä kunnioitetaan ja arvostetaan. Hoitajat ovat mukana asukkaiden arjessa ja tekevät työtä asukaslähtöisesti. Tavoitteena on, että asukkaat voisivat elää mahdollisimman tavallista elämää. Myös viriketoimintaa on tarjolla. Iltakodilla hoivaa saa kiireettömästi ja yksilöllisesti. Täällä viihtyvät niin asukkaat kuin työntekijätkin!

Iltakodin arvot

Iltakodin arvoja ovat turvallisuus, yksilöllisyys, asukaslähtöisyys ja paikallisuus.

Asukkaat kokevat asumisen Iltakodilla turvalliseksi. Turvallisuuden tunteen tekee muun muassa se, että hoitajat ovat jatkuvasti paikalla. Asukkaat kokevat saavansa apua tarvittaessa nopeastikin ja henkilökunta reagoi herkästi asukkaiden murheisiin. Iltakodilla jokainen ihminen on arvokas ja heitä kohdellaan tasa-arvoisesti, kunnioittavasti ja yksilöllisesti, jokaiselle asukkaalle parhaalla mahdollisella tavalla.

Millainen työyhteisö Iltakodilla on?

Työyhteisö

Iltakodilla on vahva me-henki! Kaikkiaan Iltakodilla on noin 60 työntekijää, ja työkavereilta saa aina apua, kannustusta ja tukea haastavissa tilanteissa.

Iltakodilla kaikki keskittyvät siihen, että asukkaalla on mahdollisimman hyvät oltavat. Työtä tehdään sydämellä, läsnä ollen ja kuunnellen. Iltakodin hyvä työilmapiiri syntyy muun muassa siitä, että jokainen osaa arvostaa niin omaa kuin työkaverin tekemää työtä. Hyvä yhteistyö on halua kantaa kortensa kekoon yhteisen hyvän ja yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Edut henkilöstölle

Henkilöstöedut

Iltakodilla on hyvät työsuhde-edut. Työntekijöistä välitetään aidosti, ja hyvinvoinnista ja työntekijöiden jaksamisesta huolehditaan monin tavoin.

Iltakodilla on käytössä Edenred-virike-etu, jota voi käyttää maksuvälineenä esimerkiksi tiettyihin kulttuuritapahtumiin ja liikuntapaikkoihin. Työhyvinvointi- ja virkistyspäiviä järjestetään useamman kerran vuodessa, ja hierontaan pääsee ilmaiseksi viisi kertaa vuodessa.
Iltakodilla on myös hyvä työterveyshuolto ja hyvät vakuutukset. Lisäksi Iltakoti tarjoaa monenlaista koulutusta, kuten muistihoitaja- ja saattohoitokoulutusta.

Kouluttautuminen

Koulutus on tärkeä osa Iltakodin henkilöstön arkea. Koulutukset antavat varmuutta työn tekemiseen ja sitä kautta ne parantavat työhyvinvointia.

Lait edellyttävät hoitohenkilökunnalta voimassa olevaa hygieniapassia ja ensiapukorttia sekä ajantasaisen lääkehoidon osaamista. Iltakodilla henkilöstölle tarjotaan lisäksi muistihoitaja- ja saattohoitokoulutukset. Jos työyhteisöstä nousee esiin muita koulutustarpeita, pyritään koulutukset järjestämään nopeasti.

Miksi Savonlinna?

Savonlinnan seutu

Savonlinna on sopivan kokoinen kaupunki vesistöjen ympäröimänä keskellä Saimaata. Kauniista järviluonnosta pääsee nauttimaan kaikkialla.

Savonlinna on muuttovetovoimainen kaupunki, jossa on avaimet hyvään elämään: toimivat palvelut, lyhyet etäisyydet, hyvät harrastusmahdollisuudet ja turvallinen asuinympäristö. Asuntojen hintataso on edullinen verrattuna vaikkapa pääkaupunkiseutuun. Ihmiset ovat ystävällisiä ja heihin on helppo tutustua. Savonlinnassa viihdytään!

Merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa

Iltakodilla työpäivät ovat hyvin erilaisia ja asukkaiden vointi voi päivän aikana vaihdella paljonkin. Se vaatii joustavuutta ja mukautuvuutta työntekijöiltä.

”Työssäni parasta ovat hyvät työkaverit ja asukkaiden arjessa mukana oleminen. Muistisairaiden kanssa työskenteleminen on aika haastavaa, mutta myös palkitsevaa. Koen tekeväni merkityksellistä työtä. Aidot kohtaamiset antavat voimaa tehdä tätä työtä. Työ antaa sisältöä elämääni, ja koen olevani tarpeellinen ja tärkeä”, kertoo Iltakodilla lähes 28 vuotta työskennellyt lähihoitaja Leena Valin.

Avoimet työpaikat

Töihin Iltakodille

Iltakodilla Sinua odottavat mukavat työkaverit ja hyvät esimiehet. Kaikilla on sama päämäärä ­­– asukkaiden paras mahdollinen hoito.

Iltakodilla kiinnitämme huomiota hyvään työilmapiiriin, mutkattomaan yhteistyöhön ja henkilöstön hyvinvointiin. Työtä tehdään sydämellä, läsnä ollen ja kuunnellen. Kaiken lähtökohtana on se, että työskentelemme asukaslähtöisesti ja puhallamme yhteen hiileen. Jos olet hoitoalan ammattilainen, aidosti kiinnostunut vanhustyöstä ja sinulta löytyy läsnäolon taitoa sekä halua olla ihmisten lähellä, hae meille töihin!

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää sähköpostitse Palvelutalo Rosina: ulla.kallioniemi@iltakoti.fi tai Hoivakoti Jooseppi: johanna.kopra@iltakoti.fi.

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä