KelloMaanantaiTiistaiKeskiviikkoTorstaiPerjantaiLauantaiSunnuntai
7.30 - 9.30AamupalaAamupalaAamupalaAamupalaAamupalaAamupalaAamupala
10.30 - 11.30Hilda-virike tai muuta hoitajien järjestämää ohjelmaaAamunavaus Mummolassa
Saunapäivä 1. & 2. krs.Saunapäivä 3 krs.TuolijumppaHilda-virike tai muuta hoitajien järjestämää ohjelmaaHilda-virike tai muuta hoitajien järjestämää ohjelmaa
11.30 - 12.30LounasLounasLounasLounasLounasLounasLounas
12.30 - 14.00UlkoiluaUlkoiluaUlkoiluaUlkoiluaUlkoiluaUlkoiluaUlkoilua
14.00 - 14.30PäiväkahviPäiväkahviPäiväkahviPäiväkahviPäiväkahviPäiväkahviPäiväkahvi
15.30 - 16.30Hilda-virike tai muuta hoitajien järjestämää ohjelmaaHilda-virike tai muuta hoitajien järjestämää ohjelmaaHilda-virike tai muuta hoitajien järjestämää ohjelmaaHilda-virike tai muuta hoitajien järjestämää ohjelmaaHilda-virike tai muuta hoitajien järjestämää ohjelmaaHilda-virike tai muuta hoitajien järjestämää ohjelmaaHilda-virike tai muuta hoitajien järjestämää ohjelmaa
16.30 - 17.30PäivällinenPäivällinenPäivällinenPäivällinenPäivällinenPäivällinenPäivällinen
19.00 - 20.00IltapalaIltapalaIltapalaIltapalaIltapalaIltapalaIltapala
  • Hoitajat järjestävät päivittäin asukkaille erilaista virkikeohjelmaa Hilda-palvelusta. Hilda tarjoaa mm. luontoelämyksiä, tuolijumppia, erilaisia nojatuolimatkoja, visailuja sekä asukkaiden syntymävuoteen perustuvia musiikki- ja valokuvasisältöjä. Yhdistävä tekijä kaikissa sisällöissä on, että ne ovat vuorovaikutuksellisia ja osallistavia.
  • Lisäksi hoitajien järjestämät viriketuokiot voivat sisältää erilaisia sisäpelejä, retkiä, karaokea, päivätansseja, bingoa, lemmikkieläin vierailuja, leivontatuokioita sekä vain kiireetöntä yhdessäoloa ja seurustelua tai muuta asukkaiden toiveiden mukaista ohjelmaa..
  • Tarjoamme asukkaille ohjelmaa myös ulkopuolisten esiintyjien toimesta esimerkiksi konsertteja, teatteria, seurakunnan järjestämiä hartaushetkiä, päiväkotivierailuja yms.
  • Asukkailla on mahdollista käytää Motomed-lihaskuntoharjoittelulaitetta fysioterapeutin ohjauksessa.
  • Sään salliessa vietämme yhdessä aikaa viihtyisällä takapihalla päiväkahvien, pihapelien, lauluhetkien ja konserttien merkeissä.
  • Muutaman kerran vuodessa kutsumme asukkaidemme läheiset viettämään yhdessä omaisteniltaa.