Rosinan ja Joosepin ateriat
Klo 7.30-9.30
Aamiaisella puuroa ja mehukeittoa/marjoja/hedelmäsosetta, tummaa ja vaaleaa leipää, levitettä, juustoa ja leikkelettä. Juomana kahvia tai teetä, maitoa, ja tuoremehua.
Klo 11.30-12.30
Lounaalla vaihteleva pääruoka sisältäen lihaa, kalaa, kanaa tai makkaraa. Lisäksi perunasosetta, keitettyä perunaa tai riisiä sekä lämmin kasvislisäke. Päivittäin tuoresalaatti, raaste ja eri salaattivaihtoehdot sekä tummaa ja vaaleaa leipää, levitettä, kotikaljaa, maitoa, piimää ja vesi. Jälkiruokana kiisseliä, rahkaa, marjapuuroa tms.
Klo 14 -14.30
Päiväkahvilla makea tai suolainen kahvileipä, mehukeittoa, rahkavälipalaa tai jugurttia.
Klo 16.30 – 17.30
Päivällisellä keittoruokia tai laatikkoruokia, velliä tai puuroa. Lisänä mehukeittoa, rahkaa, vaaleaa tai tummaa leipää ja levitettä. Juomana maito, piimä, kotikalja, mehu tai vesi.
klo 19-20
Iltapalalla vaaleaa tai tummaa leipää, leikkelettä, juustoa, hedelmää, maitoa, kahvia, teetä ja mahdollisuus saada myös velliä tai puuroa tarvittaessa.
Yöllä mahdollisuus saada välipalaa.